(066) 87-010-10
Переводимо бухгалтерів в ОНЛАЙН!
Перейти до номеру
  • № 23
  • № 22
  • № 21
  • № 20
  • № 18-19
  • № 17
  • № 16
? За допомогою цієї функції ви зможете швидко перейти до номеру, що вас цікавить
У цьому номері :
 
  • У обране
  • Друк
  • Шрифт
  • Колір фону
  • Коментарі 0
  • В розробці
12/31
Бухгалтерський тиждень
Бухгалтерський тиждень
Червень , 2015/№ 24

Критерії пожежної безпеки

У новій редакції виклали Критерії, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності та визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) у сфері техногенної та пожежної безпеки.

Зверніть увагу! Суттєво змінилися критерії віднесення госпсуб’єктів до високого та середнього ступенів ризику. Так, наприклад, до високонебезпечних об’єктів належать госпсуб’єкти, які провадять діяльність на території та/або у приміщеннях, що належать їм за правом власності, володіння, користування, промислових, складських будівель (споруд), зовнішніх установок, що за вибухопожежною небезпекою належать до категорії «В», площею 500 м2 і більше (для промислових будівель (споруд), зовнішніх установок) або 1000 м2 і більше (для складських будівель (споруд), а до середньонебезпечних відповідно — площею від 0 до 500 м2 і до 1000 м2.

Коли госпсуб’єкта можна віднести одночасно до двох чи більше ступенів ризику, обирають вищий ступінь.

Строки проведення планових перевірок залишилися колишніми: раз на 5 років (для низьконебезпечних), раз на 3 роки (для середньонебезпечних), раз на рік (для високонебезпечних). Якщо в результаті не менш ніж останніх двох перевірок, проведених протягом останніх двох років, порушень не було, то наступну перевірку проведуть не раніше встановленого періоду, помноженого на 1,5.

(Постанова КМУ від 04.06.15 р. № 361, діє з дня опублікування)

пожежна безпека додати теги змінити теги
Додайте свої теги до статті
Розділіть мітки комами. Наприклад: бухгалтерія, форма, відсотки, ПДВ, квартальний звіт. Максимальна кількість 10.
або Закрити
Ваша оцінка врахована! Оцініть статтю :
  • Добре
  • Нормально
  • Погано
Поділитися:
Коментарі до статті