Теми статей
Обрати теми

Природні монополісти та користувачі надр розкриють «податкові карти»

Міністерство фінансів України, Жиленко Катерина
Закон про податкову реформу від 28.12.14 р. № 71-VIII запровадив новацію для суб’єктів природних монополій і суб’єктів — платників рентної плати за користування надрами. Інформацію про сплату ними податків тепер щомісяця оприлюднюватимуть на офіційному сайті ДФСУ (п. 35.4 ПКУ).

Для цих цілей Мінфін затвердив:

• форму інформації про сплату податків суб’єктами природних монополій і суб’єктами господарювання, які є платниками рентної плати за користування надрами;

• форму інформації про суб’єктів господарювання, які мають податковий борг;

• Порядок формування та оприлюднення інформації про сплату податків суб’єктами природних монополій і суб’єктами господарювання, які є платниками рентної плати за користування надрами, і інформації про суб’єктів господарювання, які мають податковий борг.

Зазначена інформація формується на підставі відомостей баз даних ДФСУ і буде оприлюднюватися на сайті ДФСУ щомісяця не пізніше 10-го числа місяця, наступного за звітним.

(Наказ Мінфіну України від 13.02.15 р. № 67, діє з дня опублікування)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі