Теми статей
Обрати теми

Увага! Реорганізовані місцеві органи ДФСУ

Катерина ЖИЛЕНКО
Кабмін перейменував і реорганізував деякі тери- торіальні органи ДФС. Зміни зачепили окремі підроз- діли ДФС у всіх регіонах України, за винятком Києва та Криму.

Так, Державна податкова інспекція у Дзержинському районі м. Харкова Головного управління ДФС тепер іменується як Центральна об’єднана державна податкова інспекція м. Харкова Головного управління ДФС. А до останньої приєднали Західну об’єднану державну податкову інспекцію м. Харкова Головного управління ДФС.

Поки «новоспеченим» фіскальним органам не будуть передані всі справи від попередників, у податковій звітності слід вказувати колишні найменування органів ДФСУ. Надсилати податкову звітність новачки зможуть після того, як ДФСУ внесе зміни до відповідних довідників у своєму програмному забезпеченні («ОПЗ» і «Єдине вікно»).

(Постанова КМУ від 04.11.15 р. № 892, діє з 20.11.15 р.)

Теги ДФСУ
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі