Теми статей
Обрати теми

Реєстр великих платників податків

Катерина ЖИЛЕНКО
Мінфін перезатвердив Порядок формування Реє- стру великих платників податків. Істотних відміннос- тей від попередника, затвердженого наказом Міндо- ходів від 27.11.13 р. № 717, немає.

До Реєстру включаються платники податків, які відповідають критеріям великого платника податків, визначеним п.п. 14.1.24 ПКУ. Відбір платників податків для включення до Реєстру на наступний календарний рік проводять на підставі аналізу інформації щодо: (1) сумарних обсягів доходів від усіх видів діяльності за результатами попереднього року; (2) сум сплачених до Держбюджету України податків за платежами, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи, у другому півріччі минулого року та першому півріччі поточного року.

Також оновлені форми Реєстру, повідомлення про включення до Реєстру та рішення про зміну основного місця обліку і переведення до податкового органу з обслуговування великих платників податків.

(Наказ Мінфіну України від 21.10.15 р. № 911, діє з дня опублікування)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі