Теми статей
Обрати теми

Облік дорогоцінних металів і каміння

Жиленко Катерина
Мінфін затвердив Методичні рекомендації щодо обліку дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення та напівдорогоцінного каміння, виробів з них та матеріалів, що їх містять.

Ці Методрекомендації використовують юрособи усіх форм власності та ФОП, які здійснюють операції з дорогоцінними металами та дорогоцінним камінням, дорогоцінним камінням органогенного утворення і напівдорогоцінним камінням, для розробки та затвердження внутрішніх інструкцій з обліку зазначених цінностей.

Тут прописані загальні вимоги щодо обліку цінностей, а також обліку при виготовленні ювелірних виробів і виробничих виробів з їх вмістом, правила їх зважування, особливості обліку брухту та відходів із вмістом цінностей, відходів природних алмазів, цінностей у складі основних засобів.

(Наказ Мінфіну України від 15.09.15 р. № 780, діє з 15.09.15 р.)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі