Теми статей
Обрати теми

Портал електронних сервісів від Мін’юсту

Жиленко Катерина
Мін’юст затвердив Порядок функціонування порталу електронних сервісів юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, що не мають статусу юридичної особи. Ввести портал у дію мають до 1 травня 2016 року.

Він діятиме у двох формах:

• відкритій (з доступом до реєстрів та результатів отримання адмінпослуг);

• приватній (із створенням персонального кабінету та поданням документів для держреєстрації, отримання ліцензій та дозвільних документів тощо). Зареєструватися можна за допомогою ЕЦП.

Подати документи в електронній формі для держреєстрації, видачі дозвільного документа або ліцензії, отримання виписки з ЄДР можна тільки після справляння адміністративного збору або інших обов’язкових платежів з використанням платіжних систем через Інтернет.

На сьогодні на сайті Мін’юсту представлений Кабінет електронних сервісів (https://kap.minjust.gov.ua/), який має аналогічні функції.

(Наказ Мін’юсту України від 23.03.16 р. № 784/5, діє з 29.03.16 р.)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі