Теми статей
Обрати теми

Медогляди водіїв

Жиленко Катерина
З 07.01.16 р. Держрегуляторна служба України зупинила дію двох пунктів спільного наказу МВС і Мінохоронздоров’я України від 31.01.13 р. № 65/80, які регулюють порядок проведення медоглядів кандидатів у водії та водіїв.

Раніше перелік закладів охорони здоров’я, які могли проводити попередній, періодичний і позачерговий медичні огляди, щорічно затверджували структурні підрозділи з питань охорони здоров’я обласних, Київської та Севастопольської міських держадміністрацій за заявочним принципом. Тепер цю норму скасували.

На думку Держрегуляторної служби України, кожна установа охорони здоров’я виконує свої функції згідно з ліцензією, а проведення медичних оглядів водіїв не є окремим видом лікарської спеціалізації. У зв’язку з цим такі заклади не потребують отримання додаткових документів для провадження зазначеної діяльності.

(Рішення Держрегуляторної служби України від 06.11.15 р. № 4, підлягає виконанню з 07.01.16 р.)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі