Теми статей
Обрати теми

Зустрічайте оновлений Електронний кабінет платника

Жиленко Катерина
ДФСУ оновила Електронний кабінет платника. Тепер зайти в нього можна онлайн і не потрібно встановлювати додаткові програми (http://cabinet.sfs.gov.ua). Для роботи в повній (особистій) версії, як і раніше, необхідно ввести ключ і пароль до нього. Водночас можна обмежитися загальнодоступною версією, яка дозволяє переглядати дані реєстрів, контакти податкових органів, знайти граничні строки подання звітності та сплати податків.

Можливості кабінету розширилися. Тішить, що нарешті можна подивитися стан розрахунків з бюджетом (як у згорнутому, так і в розгорнутому вигляді: з недоїмками та переплатами).

Також є можливість перевірити інформацію з реєстрів (платників ПДВ, ЄП, страхувальників, РРО тощо), надіслати до податкової запит/заяву та просто листуватися.

Для платників ПДВ є розділи «Реєстрація ПН» і «СЕА ПДВ».

Кабінет працює в тестовому режимі. Тому не всі функції працюють на повну силу.

(Повідомлення на сайті ДФСУ http://sfs.gov.ua/media-tsentr/novini/235681.html)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі