Теми статей
Обрати теми

Реєстраційні заяви: Мін’юст підкоригував документи

Жиленко Катерина, Кравченко Дар’я, Децюра Сергій

Мін’юст уніс правки до форм заяв у сфері держреєстрації юросіб, фізосіб-підприємців і громадських формувань. Порцію змін отримали майже всі форми документів.

У багатьох формах змінили формулювання полів і навіть виключили або додали деякі поля та цілі блоки, зокрема, у формах заяв про держреєстрацію створення юрособи, зміни у відомості про юрособу, припинення юрособи шляхом ліквідації. Так, зокрема, в «ліквідаційній» заяві тепер потрібно буде вказувати дані про ліквідаційну комісію, а в заяві на створення юрособи — про юрособу, правонаступником якої є нове підприємство, створене шляхом злиття, поділу, виділення, перетворення.

У формах заяв про держреєстраційні дії для фізосіб-підприємців, крім іншого, виправили помилку в полях про наявність обмежень на представництво від імені ФОП (раніше — юрособи).

Крім того, додали дві нові форми заяв для відокремлених підрозділів:

• про державну реєстрацію припинення відокремленого підрозділу юридичної особи;

• про державну реєстрацію змін до відомостей про відокремлений підрозділ юридичної особи, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань.

Отже, будьте уважні та після набуття чинності наказом, що коментується, використовуйте оновлені форми.

Наказ діє з 04.06.16 р.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі