Теми статей
Обрати теми

Змінився річний ліміт використання води

Як заповнюються рядки 7, 8.1 та 8.2 додатка 5 «Розрахунок з рентної плати за спеціальне використання води» до податкової декларації з рентної плати, якщо протягом звітного кварталу (року) було отримано або змінено річний ліміт використання води?

Розрахунок з рентної плати за спеціальне використання води здійснюється у додатку 5 до Податкової декларації з рентної плати, форма якої затверджена наказом Мінфіну від 17.08.15 р. № 719.

У разі отримання або зміни протягом кварталу (року) річного ліміту використання води у додатку 5 до декларації, зокрема, зазначається:

 — у ряд. 7 — установлений річний ліміт використання води відповідно до нового (діючого) дозволу;

• у ряд. 8.1 — обсяг використаної води у межах установленого річного ліміту згідно з отриманим дозвільним документом, який враховується при визначенні податкового зобов’язання з початку року (ряд. 8.1.1 + ряд. 8.1.2);

• у ряд. 8.1.1 та 8.1.2 — обсяг використаної води у межах установленого річного ліміту;

• у ряд. 8.2 — обсяг використаної води понад установлений річний ліміт згідно з отриманим дозвільним документом, який враховується при визначенні податкового зобов’язання з початку року (ряд. 8.2.1 + ряд. 8.2.2);

• у ряд. 8.2.1 та 8.2.2 — обсяг використаної води понад установлений річний.

Слід зазначити, що у разі отримання дозволу водокористувачем, який у минулих податкових періодах поточного року здійснював використання води без дозволу, податкові зобов’язання, обчислені як за понадлімітне використання води, не переглядаються.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі