Критерії ризику у сфері карантину рослин

В обраному У обране
Друк
Децюра Сергій
Бухгалтерський тиждень Жовтень, 2016/№ 40

Відповідно до цих Критеріїв суб’єкти господарювання належать до одного з трьох ступенів ризику. Залежно від того, до якого ступеня ризику віднесено суб’єкта господарювання, буде визначатися періодичність здійснення їх перевірок Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Так, наприклад, якщо суб’єкту господарювання присвоєно:

• високий ступінь ризику, то перевірку проводитимуть не частіше одного разу на рік;

• середній ступінь ризику — не частіше одного разу на три роки;

• незначний ступінь ризику — не частіше одного разу на п’ять років.

(Постанова Кабміну від 22.09.16 р. № 651, чинна з дня опублікування)

Оформи передплату та читай все Передплатити журнал

Схоже, що ви використовуєте блокувальник реклами :(

Щоб користуватися всіма функціями сайту, додайте нас у винятку!

Як відключити