(066) 87-010-10 Передзвоніть менi
Переводимо бухгалтерів в ОНЛАЙН!
Перейти до номеру
  • № 44
  • № 42-43
  • № 41
? За допомогою цієї функції ви зможете швидко перейти до номеру, що вас цікавить
У цьому номері :
 
  • У обране
  • Друк
  • Шрифт
  • Колір фону
  • Коментарі 0
  • В розробці
13/29
Бухгалтерський тиждень
Бухгалтерський тиждень
Жовтень , 2016/№ 40

Критерії ризику у сфері карантину рослин

Відповідно до цих Критеріїв суб’єкти господарювання належать до одного з трьох ступенів ризику. Залежно від того, до якого ступеня ризику віднесено суб’єкта господарювання, буде визначатися періодичність здійснення їх перевірок Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Так, наприклад, якщо суб’єкту господарювання присвоєно:

• високий ступінь ризику, то перевірку проводитимуть не частіше одного разу на рік;

• середній ступінь ризику — не частіше одного разу на три роки;

• незначний ступінь ризику — не частіше одного разу на п’ять років.

(Постанова Кабміну від 22.09.16 р. № 651, чинна з дня опублікування)

Зацікавив журнал?
Отримуйте більше статей та спеціальних пропозицій за підпискою
господарська діяльність, карантин рослин, критерії ризику додати теги змінити теги
Додайте свої теги до статті
Розділіть мітки комами. Наприклад: бухгалтерія, форма, відсотки, ПДВ, квартальний звіт. Максимальна кількість 10.
або Закрити
Ваша оцінка врахована! Оцініть статтю :
  • Добре
  • Нормально
  • Погано
Поділитися:
Коментарі до статті