(066) 87-010-10 Передзвоніть менi
Перейти до номеру
  • № 39
  • № 38
  • № 37
  • № 36
  • № 34-35
  • № 33
  • № 32
? За допомогою цієї функції ви зможете швидко перейти до номеру, що вас цікавить
У цьому номері :
 
  • У обране
  • Друк
  • Шрифт
  • Колір фону
  • Коментарі 0
  • В розробці
13/29
Бухгалтерський тиждень
Бухгалтерський тиждень
Жовтень , 2016/№ 40

Критерії ризику у сфері карантину рослин

Відповідно до цих Критеріїв суб’єкти господарювання належать до одного з трьох ступенів ризику. Залежно від того, до якого ступеня ризику віднесено суб’єкта господарювання, буде визначатися періодичність здійснення їх перевірок Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Так, наприклад, якщо суб’єкту господарювання присвоєно:

• високий ступінь ризику, то перевірку проводитимуть не частіше одного разу на рік;

• середній ступінь ризику — не частіше одного разу на три роки;

• незначний ступінь ризику — не частіше одного разу на п’ять років.

(Постанова Кабміну від 22.09.16 р. № 651, чинна з дня опублікування)

господарська діяльність, карантин рослин, критерії ризику додати теги змінити теги
Додайте свої теги до статті
Розділіть мітки комами. Наприклад: бухгалтерія, форма, відсотки, ПДВ, квартальний звіт. Максимальна кількість 10.
або Закрити
Ваша оцінка врахована! Оцініть статтю :
  • Добре
  • Нормально
  • Погано
Поділитися:
Коментарі до статті