Теми статей
Обрати теми

Критерії ризику у сфері карантину рослин

Децюра Сергій

Відповідно до цих Критеріїв суб’єкти господарювання належать до одного з трьох ступенів ризику. Залежно від того, до якого ступеня ризику віднесено суб’єкта господарювання, буде визначатися періодичність здійснення їх перевірок Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Так, наприклад, якщо суб’єкту господарювання присвоєно:

• високий ступінь ризику, то перевірку проводитимуть не частіше одного разу на рік;

• середній ступінь ризику — не частіше одного разу на три роки;

• незначний ступінь ризику — не частіше одного разу на п’ять років.

(Постанова Кабміну від 22.09.16 р. № 651, чинна з дня опублікування)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі