Теми статей
Обрати теми

Правила вивозу/ввозу насіння і садивного матеріалу

Децюра Сергій
Кабмін затвердив Порядок видачі або відмови у видачі, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання підтвердження на ввезення в Україну та вивезення з України зразків насіння і садивного матеріалу.

Відповідно до цього Порядку для експорту та імпорту зразків насіння та садивного матеріалу суб’єкт має отримати підтвердження про дозвіл на здійснення таких дій.

Щоб його отримати, суб’єкт насінництва та розсадництва звертається до Держпродспоживслужби або до центру надання адміністративних послуг із заявою за встановленою формою.

Після цього чекає п’ять робочих днів, поки Держпродспоживслужба або центр адміністративних послуг розгляне подану заяву та прийме рішення про видачу підтвердження або відмову в його видачі.

Отримане підтвердження діє з дня його видачі до дати фактичного ввезення в Україну або вивезення з України погодженого обсягу насіння або садивного матеріалу, але не довше одного року.

(Постанова Кабміну від 05.10.16 р. № 691, чинна з дня опублікування)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі