(066) 87-010-10 Передзвоніть менi
Переводимо бухгалтерів в ОНЛАЙН!
Перейти до номеру
  • № 51
  • № 50
  • № 49
? За допомогою цієї функції ви зможете швидко перейти до номеру, що вас цікавить
У цьому номері :
 
  • У обране
  • Друк
  • Шрифт
  • Колір фону
  • Коментарі 0
  • В розробці
10/17
Бухгалтерський тиждень
Бухгалтерський тиждень
Грудень , 2017/№ 52

Мінімальна ціна на сидр і перрі для всіх видів тари

http://tinyurl.com/y5b57bll
Кабмін продовжує боротьбу із фальсифікацією алкогольних напоїв шляхом установлення мінімальних роздрібних цін.

Так, установлено мінімальні роздрібні ціни на продаж у будь-якій тарі місткістю 1 л:

• сидр і перрі (без додавання спирту);

• інші зброджені напої, одержані виключно в результаті природного (натурального) бродіння фруктових, ягідних та фруктово-ягідних соків, з вмістом спирту не більше 8,5 % об’ємних одиниць (без додавання спирту).

Раніше мінімальні ціни було встановлено при продажу таких напоїв лише у скляній тарі.

При цьому розраховувати мінімальну роздрібну ціну на вищезгадані напої у тарі місткістю менш як 1 літр та більш як 1 літр потрібно як добуток затвердженої мінімальної ціни та місткості тари.

Розмір же мінімальної ціни за 1 л на такі напої не змінився (28,47 грн.).

(Постанова Кабміну від 13.12.17 р. № 969, набирає чинності через 10 днів з дня опублікування)

Зацікавив журнал?
Отримуйте більше статей та спеціальних пропозицій за підпискою
алкогольні напої, сидр, перрі, мінімальна ціна додати теги змінити теги
Додайте свої теги до статті
Розділіть мітки комами. Наприклад: бухгалтерія, форма, відсотки, ПДВ, квартальний звіт. Максимальна кількість 10.
або Закрити
Ваша оцінка врахована! Оцініть статтю :
  • Добре
  • Нормально
  • Погано
Поділитися:
Коментарі до статті