(066) 87-010-10 Передзвоніть менi
Переводимо бухгалтерів в ОНЛАЙН!
Перейти до номеру
  • № 51
  • № 50
  • № 49
  • № 48
  • № 47
  • № 46
  • № 45
? За допомогою цієї функції ви зможете швидко перейти до номеру, що вас цікавить
У цьому номері :
 
  • У обране
  • Друк
  • Шрифт
  • Колір фону
  • Коментарі 0
  • В розробці
10/17
Бухгалтерський тиждень
Бухгалтерський тиждень
Грудень , 2017/№ 52

Мінімальна ціна на сидр і перрі для всіх видів тари

Кабмін продовжує боротьбу із фальсифікацією алкогольних напоїв шляхом установлення мінімальних роздрібних цін.

Так, установлено мінімальні роздрібні ціни на продаж у будь-якій тарі місткістю 1 л:

• сидр і перрі (без додавання спирту);

• інші зброджені напої, одержані виключно в результаті природного (натурального) бродіння фруктових, ягідних та фруктово-ягідних соків, з вмістом спирту не більше 8,5 % об’ємних одиниць (без додавання спирту).

Раніше мінімальні ціни було встановлено при продажу таких напоїв лише у скляній тарі.

При цьому розраховувати мінімальну роздрібну ціну на вищезгадані напої у тарі місткістю менш як 1 літр та більш як 1 літр потрібно як добуток затвердженої мінімальної ціни та місткості тари.

Розмір же мінімальної ціни за 1 л на такі напої не змінився (28,47 грн.).

(Постанова Кабміну від 13.12.17 р. № 969, набирає чинності через 10 днів з дня опублікування)

алкогольні напої, сидр, перрі, мінімальна ціна додати теги змінити теги
Додайте свої теги до статті
Розділіть мітки комами. Наприклад: бухгалтерія, форма, відсотки, ПДВ, квартальний звіт. Максимальна кількість 10.
або Закрити
Ваша оцінка врахована! Оцініть статтю :
  • Добре
  • Нормально
  • Погано
Поділитися:
Коментарі до статті