Теми статей
Обрати теми

Фіксація порушень правил дорожнього руху

Децюра Сергій
Кабмін затвердив Порядок функціонування системи фіксації адміністративних правопорушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху в автоматичному режимі.

За допомогою цієї системи будуть фіксувати такі порушення правил дорожнього руху: перевищення швидкості руху; проїзд на заборонний сигнал світлофора; порушення правил зупинки і стоянки; порушення правил руху і зупинки на смузі для маршрутних транспортних засобів; порушення встановленої заборони виїзду на смугу зустрічного руху; порушення правил руху через залізничний переїзд та порушення встановленої заборони рухатися тротуарами чи пішохідними доріжками.

При цьому буде функціонувати три види систем фіксації правопорушень:

1) стаціонарні, що розміщуватимуть по периметру доріг і на будівлях та використовуватимуть постійно (в безперервному режимі);

2) пересувні, що розміщуватимуть на дорогах та використовуватимуть протягом обмеженого періоду часу шляхом періодичної зміни місць їх установлення;

3) мобільними, що розміщуватимуть на службових транспортних засобах Нацполіції.

(Постанова Кабміну від 10.10.17 р. № 833, чинна з 15.11.17 р.)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі