(066) 87-010-10 Передзвоніть менi
Переводимо бухгалтерів в ОНЛАЙН!
Перейти до номеру
  • № 40
  • № 39
  • № 38
  • № 37
  • № 36
  • № 34-35
  • № 33
? За допомогою цієї функції ви зможете швидко перейти до номеру, що вас цікавить
У цьому номері :
 
  • У обране
  • Друк
  • Шрифт
  • Колір фону
  • Коментарі 0
  • В розробці
11/28
Бухгалтерський тиждень
Бухгалтерський тиждень
Жовтень , 2017/№ 41

Перелік «ризикових» товарів розширено

ДФСУ внесла зміни до Переліку кодів товарів згідно з УКТ ЗЕД (наказ ДФСУ від 30. 06.17 р. № 461), які є «ризиковими», а податкові накладні на поставку таких товарів підпадають під моніторинг.

До «ризикових» товарів потрапили: сири всіх видів і кисломолочний сир (код згідно з УКТ ЗЕД 0406), абрикоси, вишні та черешні, персики (включаючи нектарини), сливи та терен, свіжі (0809), ковбаси та аналогічні вироби з м’яса, м’ясних субпродуктів чи кров; готові харчові продукти, виготовлені на основі цих виробів (1601), продукти для приготування соусів і готові соуси; смакові добавки та приправи змішані; порошок гірчиці та готова гірчиця (2103); інші полотна трикотажні (6006).

(Наказ ДФСУ від 28.09.17 р. № 638, чинний з дня опублікування)

ризикові товари, код УКТ ЗЕД, моніторинг додати теги змінити теги
Додайте свої теги до статті
Розділіть мітки комами. Наприклад: бухгалтерія, форма, відсотки, ПДВ, квартальний звіт. Максимальна кількість 10.
або Закрити
Ваша оцінка врахована! Оцініть статтю :
  • Добре
  • Нормально
  • Погано
Поділитися:
Коментарі до статті