(066) 87-010-10 Передзвоніть менi
Переводимо бухгалтерів в ОНЛАЙН!
Перейти до номеру
  • № 43-44
  • № 42
  • № 40
? За допомогою цієї функції ви зможете швидко перейти до номеру, що вас цікавить
У цьому номері :
 
  • У обране
  • Друк
  • Шрифт
  • Колір фону
  • Коментарі 0
  • В розробці
11/28
Бухгалтерський тиждень
Бухгалтерський тиждень
Жовтень , 2017/№ 41

Перелік «ризикових» товарів розширено

http://tinyurl.com/yyesg9kp
ДФСУ внесла зміни до Переліку кодів товарів згідно з УКТ ЗЕД (наказ ДФСУ від 30. 06.17 р. № 461), які є «ризиковими», а податкові накладні на поставку таких товарів підпадають під моніторинг.

До «ризикових» товарів потрапили: сири всіх видів і кисломолочний сир (код згідно з УКТ ЗЕД 0406), абрикоси, вишні та черешні, персики (включаючи нектарини), сливи та терен, свіжі (0809), ковбаси та аналогічні вироби з м’яса, м’ясних субпродуктів чи кров; готові харчові продукти, виготовлені на основі цих виробів (1601), продукти для приготування соусів і готові соуси; смакові добавки та приправи змішані; порошок гірчиці та готова гірчиця (2103); інші полотна трикотажні (6006).

(Наказ ДФСУ від 28.09.17 р. № 638, чинний з дня опублікування)

Зацікавив журнал?
Отримуйте більше статей та спеціальних пропозицій за підпискою
ризикові товари, код УКТ ЗЕД, моніторинг додати теги змінити теги
Додайте свої теги до статті
Розділіть мітки комами. Наприклад: бухгалтерія, форма, відсотки, ПДВ, квартальний звіт. Максимальна кількість 10.
або Закрити
Ваша оцінка врахована! Оцініть статтю :
  • Добре
  • Нормально
  • Погано
Поділитися:
Коментарі до статті