Теми статей
Обрати теми

Субсидії на утримання будинків

Децюра Сергій, податковий експерт
Нагадаємо, що з 11.06.18 р. до житлово-комунальних послуг буде відноситися, зокрема, послуга з управління багатоквартирним будинком. При цьому до складу цієї послуги входить утримання спільного майна багатоквартирного будинку. Водночас скасовується послуга з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій.

Однак щоб надати субсидію на послуги з управління багатоквартирним будинком, Кабмін ще має внести корективи до своїх нормативних актів. І до кінця року навряд чи впорається з цим. А отже, щоб не позбавляти населення права на призначення житлової субсидії на оплату послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій у другій половині 2018 року, уряд установив, що така субсидія буде призначатися, незважаючи на скасування послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій. І назначатиметься ця субсидія в період з 01.05.18 р. по 31.12.18 р.

(Постанова Кабміну від 10.05.18 р. № 430, чинна з 05.06.18 р.)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі