Теми статей
Обрати теми

Правила отримання дозволу на користування надрами

Децюра Сергій, податковий експерт
Щоб удосконалити правила видачі дозволів на користування надрами, Уряд уніс зміни до Порядку проведення аукціонів з продажу спеціальних дозволів на користування надрами та Порядку надання спеціальних дозволів на користування надрами.

Так, після проведення аукціонів з продажу спеціальних дозволів на користування надрами переможець аукціону може укладати з організатором договір купівлі-продажу дозволу з відкладальною обставиною.

Що стосується правил отримання дозволів без проведення аукціону, то рішення про його видачу прийматиметься протягом 30 календарних днів після отримання всіх погоджень, а інформація про прийняття такого рішення буде розміщуватися на офіційному веб-сайті органу з питань надання дозволу протягом 5 робочих днів з дня його прийняття.

Сам же дозвіл видаватиметься протягом 20 робочих днів після сплати в повному обсязі збору за надання спеціального дозволу.

(Постанова Кабміну від 25.04.2018 р. № 333, чинна з 08.06.18 р.)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі