Теми статей
Обрати теми

Як перевірити легальність касового апарата

Децюра Сергій, податковий експерт
ДФСУ проінформувала, що на їхньому офіційному веб-порталі розпочав роботу новий електронний сервіс, за допомогою якого громадяни та суб’єкти господарювання можуть отримати інформацію, чи зареєстрований конкретний реєстратор розрахункових операцій (РРО) в органах ДФС.

Відтепер будь-яка особа, яка придбала товар в магазині та отримала касовий чек, може перевірити, чи зареєстрований в органах ДФС касовий апарат, на якому продавцем товарів проводяться розрахункові операції. Тобто будь-яка особа має змогу встановити, чи дотримується суб’єкт господарювання вимог законодавства про РРО і не порушує права споживачів.

Сервісом можна скористатися на офіційному веб-порталі ДФС (www.sfs.gov.ua) у розділах «Інформація про РРО» та «Інформація про книги ОРО».

(За інформацією офіційного веб-порталу ДФС: http://kherson.sfs.gov.ua/media-ark/news-ark/340106.html)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі