Теми статей
Обрати теми

Календар тижня

7 БЕРЕЗНЯ (СЕРЕДА)

Закінчується строк сплати:

  • податку на прибуток підприємств за 2017 рік;
  • частини чистого прибутку (доходу) державними унітарними підприємствами та їх об’єднаннями за результатами фінансово-господарської діяльності за 2017 рік.

Закінчується строк подання:

  • звіту з праці (ф. № 1-ПВ, місячна) за лютий 2018 року;
  • звіту про обсяги придбання та реалізації алкогольних напоїв у оптовій мережі (ф. № 1-ОА) за лютий 2018 року;
  • звіту про обсяги придбання та реалізації тютюнових виробів у оптовій мережі (ф. № 1-ОТ) за лютий 2018 року;
  • звітів за формами № 1-РС «Звіт про обсяги виробництва та реалізації спирту», № 2-РС «Звіт про обсяги виробництва та реалізації алкогольних напоїв», № 3-РС «Звіт про обсяги виробництва та реалізації тютюнових виробів» за лютий 2018 року виробниками спирту, алкогольних напоїв, тютюнових виробів відповідно.

15 БЕРЕЗНЯ (ЧЕТВЕР)

Закінчується строк подання:

  • звіту про використання книг обліку розрахункових операцій (розрахункових книжок) (ЗВР-1) і Довідки про використані розрахункові книжки за лютий 2018 року.

16 БЕРЕЗНЯ (П’ЯТНИЦЯ)

Закінчується строк подання:

  • заяви про перехід з II кварталу 2018 року на сплату ЄП діючими юрособами та підприємцями. До заяви потрібно додати Розрахунок доходу за попередній календарний рік за встановленою формою. Якщо мова йде про суб’єкта, який бажає перейти до групи 3 ЄП на ставку з ПДВ (3 %), то в цей самий строк потрібно подати заяву на ПДВ-реєстрацію;
  • заяви про добровільну зміну групи платників ЄП (у тому числі про перехід зі ставки ЄП без ПДВ на ставку ЄП з ПДВ і навпаки). Якщо мова йде про перехід на ставку ЄП з ПДВ, то в цей самий строк подається заява на ПДВ-реєстрацію.

Календарні нотатки

Сьогодні нагадаємо правила заповнення та подання звіту за формою № 1-ОТ «Звіт про обсяги придбання та реалізації тютюнових виробів у оптовій мережі».

Цей Звіт подають суб’єкти господарювання, які одержали ліцензії на право оптової торгівлі тютюновими виробами, незалежно від форми власності, до органів ДФС за основним місцем обліку. Подається цей Звіт тільки засобами електронного зв’язку, тобто в електронній формі.

Складають Звіт окремо за кожен місяць та подають до 10-го числа місяця, що настає за звітним, до органів ДФС за основним місцем обліку суб’єкта господарювання.

До відома! У разі якщо суб’єкт господарювання має у своєму складі структурні одиниці, які не є юридичними особами, то за такі підрозділи він окремо звіти не подає. Дані про реалізацію такими структурними підрозділами тютюнових виробів включаються до Звіту, який подає головне підприємство.

Звіт складається з трьох розділів. У розділі I Звіту оптовий постачальник тютюнових виробів зазначає обсяги придбання та реалізації (дані про рух) тютюнових виробів у розрізі окремих видів продукції.

У розділах II та III цього Звіту наводиться перелік контрагентів, у яких було придбано або яким реалізовано тютюнові вироби.

Одиницею виміру, яка застосовується при складанні Звіту, є для сигарет млн штук, для тютюну — тонни, а для інших тютюнових виробів або тютюнової сировини коди УКТ ЗЕД 2401 та 2403 — млн штук або тонни (залежить від того, як у вас усе відображається в обліку).

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі