Теми статей
Обрати теми

Рейдові перевірки автомобільного транспорту

Децюра Сергій, податковий експерт
Кабмін удосконалив порядок проведення державного контролю на автомобільному транспорті. А саме підкориговано правила проведення рейдових перевірок.

Відтепер до проведення рейдових перевірок будуть залучати не тільки посадових осіб відповідного підрозділу Національної поліції, а й фахівців Укравтодору, органу місцевого самоврядування та/або місцевої держадміністрації, підприємств Укртрансбезпеки, та власників пунктів габаритно-вагового контролю.

Проводити такі перевірки, як і раніше, будуть групи посадових осіб Укртрансбезпеки у кількості не менш 2 осіб на автомобілях з написом «Укртрансбезпека».

Під час проведення рейдових перевірок будуть перевіряти дотримання водіями норм режиму праці та відпочинку, а також здійснюватимуть габаритно-ваговий контроль. Сам процес перевірки фіксуватиметься за допомогою засобів аудіо- та відеотехніки, а докази порушення збиратимуться за допомогою пристроїв для копіювання, сканування тощо.

(Постанова Кабміну від 25.04.18 р. № 320, чинна з 03.05.18 р.)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі