Теми статей
Обрати теми

Від шеф-повара

Редакція БР
Колонка редактора

Воднораз показавши

(зі снів, які запам’яталися)

Ми дивилися якийсь безглуздий фільм, причому не вдома, а в кінотеатрі . Так, спав я , і снилося мені, а дивилися ми — так буває, мені, принаймні, снилося саме так.

У цьому фільмі жахів один ненормальний навіщось вирішив повбивати своїх співробітників на надсучасному танку — просто їх усіх задавити, а йшло все це в 5 D-форматі, але ми були без окулярів, оскільки кінотеатр, напевно, був з майбутнього.

Отже, його заступник утік, а він не помітив і в пошуках його рушив танк свій прямо на нас . Ми всі дружно показали танку, куди той побіг, і танк повернув, задавив кого треба, після чого повернув знову й пішов вкотре в напрямку залу для глядачів. 5D, звісно, 5D, але коли танк злегка зачепив особисто мене (сон-то мій !) своїм холодним дулом, то було вже не до 5D.

Ми побігли до виходу, хай їм грець із такими спецефектами, але танк не відставав. Мамця з дітьми (знайшла куди їх приводити!) побігла вгору сходами, а ми повернули в коридор праворуч. Танк завмер у нерішучості, і ми всі інстинктивно й дружно одночасно показали на сходи.

Танк поїхав до сходів, я відразу прокинувся й подумав: от не показали б усі разом, де заступник, коли це було ще кіно,— і набагато складніше було б показати тоді на мамцю з дітьми.

Я згадую, як цей на танку вбивав заступника: вже задавив, але той ще був живий — і дивився, нічого не розуміючи. А цей, наче нічого не сталося, щось йому продовжував розповідати. Дійсно, саме так наче нічого не сталося.

І до чого таке сниться…

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі