Теми статей
Обрати теми

Від шеф-повара

Редакція БР
Колонка редактора

Їхні звичаї

Канібалів, що зірвали вибори
в Папуа — Новій Гвінеї, арештовано

Влада Папуа — Нової Гвінеї заарештувала 29 членів культу канібалізму, які звинувачуються у вбивстві семи людей, яких канібали викори­стовували як їжу. Про це пише газета « The Independent».

Арештовані канібали зірвали місцеві вибори: з’ївши сімох людей, вони налякали місцевих аборигенів, які вирішили залишитися вдома й не йти голосувати.

Голова місцевого поліцейського відділку заявив, що найближчим часом очікуються чергові арешти, під підозру в канібалізмі потрапили ще 100 осіб. Розслідування ускладнює те, що від жертв уже нічого не залишилося: «канібали, найімовірніше, вже повністю їх з’їли».

За матеріалами: gazeta.ru

Коментар від Шеф-повара

Отже, демократичні вибори, як бачимо, проходять навіть у людожерів. З іншого боку, це свідчить про те, що демократія — не панацея й від людожерства не рятує. Тут потрібна ще громадська активність: коли її немає (злякалися — залишилися вдома), до влади саме канібали й можуть прийти. Або зберегти її, якщо вже прийшли…

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі