Теми статей
Обрати теми

Про порядок формування найменування для договорів про спільну діяльність

Редакція БР
Лист від 15.03.2012 р. № 7385/7/18-3117

Тут мудрість є...

…напевно

Лист Державної податкової служби України
від 15.03.2012 р. № 7385/7/18-3117

Про порядок формування
найменування для договорів
про спільну діяльність

Державна податкова служба України інформує, що наказом Міністерства фінансів України від 09.12.2011 р. № 1588 «Про затвердження Порядку обліку платників податків і зборів», зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 29.12.2011 р. за № 1562/20300, довідку про взяття на облік платника податків за ф. № 4-ОПП (додаток 2 до Порядку обліку платників податків і зборів) доповнено пам’яткою для заповнення полів довідки (далі — Пам’ятка).

Пам’ятка друкується на зворотному боці довідки за ф. № 4-ОПП, що видається платнику податків. Друкувати Пам’ятку на копії довідки за ф. № 4-ОПП, що зберігається в реєстраційній частині облікової справи платника податків, необов’язково.

Відповідно до Пам’ятки змінено порядок формування повного найменування при взятті на облік договорів про спільну діяльність. Так, повне найменування, що заноситься до Єдиного банку даних про платників податків — юридичних осіб та складової частини такого банку даних — реєстру договорів про спільну діяльність, договорів управління майном та угод про розподіл продукції та відповідно зазначається у довідці за ф. № 4-ОПП, заповнюється наступним чином:

Договір про спільну діяльність

від______________

№__— уповноважена особа .

___________________________________
(найменування та код за ЄДРПОУ уповноваженої особи)

При цьому звертаємо увагу, що повне найменування для договорів про спільну діяльність, що були взяті на облік до 06.02.2012 р. (до набрання чинності зазначеними змінами), необхідно змінювати по мірі внесення змін до облікових даних про договір про спільну діяльність, а також у разі формування платнику податків нової довідки за ф. № 4-ОПП або її заміни у разі зіпсування або втрати.

Директор Департаменту інформатизації
та обліку платників податків М. Лаба

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі