Теми статей
Обрати теми

Від шеф-повара

Редакція БР
Колонка редактора

Про Мурого

Отже, влада була напрочуд технологічною і послідовною у своєму свавіллі. Незрозуміло лише, навіщо вона розтринькувала стільки мільйонів доларів у кампаніях своїх кандидатів: вони, як з’ясувалося, перемогли б у будь- якому разі!

Все одно проти лому нема прийому. Крім революції

СРСР, між іншим, усе було чесніше. Там «зайвих» кандидатів просто не було від початку.)

Якщо світ знову обмежиться лише виховними лекціями, Мурий слухатиме, але їстиме. Причому їстиме сам, без народу, як це зараз і відбувається. Ну а 45-мільйонний народ тікатиме з дикої України в ту саму Європу! Причому не тільки в частині здатних самореалізуватися, а в практично повному складі — питання лише в часі.

Досвід показує, що нашим людям після 2004-го набагато легше змінити країну, ніж, самотньо волаючи в багатолюдній пустелі, вийти на вулиці ; ось ці кадри Європу й заполонять, причому незалежно від її бажання, якщо вона спізниться втрутитися в той процес, який вже йде повним ходом, а тепер набуде додаткового потужного імпульсу через відсутність останньої надії.

При консервуванні сьогоднішнього режиму вбога й безправна Україна зможе себе прогодувати тільки розчинившись у Німеччині-Франції-Англії-Іспанії-Італії, від чого вирішення власних соціальних проблем у цих країнах не спроститься.

Уникнути чорної діри в центрі Європи (діри, яка не всмоктує, а, навпаки, випльовує ) сьогодні ще реально, а завтра буде пізно. Щось створювати в сьогоднішніх умовах — не можливо, співпрацювати із грабіжниками — нерозумно й дико, тож процес от-от стане невідворотним. А це вже буде не дрібницею на кшталт якоїсь нещасної нафтової кризи або іпотечної (бісяться з жиру) кризи в США: тут загрози виявляться значно далекобійнішими в часі, а з урахуванням прецедентного фактора — глобальнішими й геополітично…

 

P. S. Особисто в мене за абсолютно прозорим екзіт-полом було +4% (39:35). Офіційний результат дещо інший: –8% (34:42). Утім, навіть набрані відсотки виявилися кращими з усіх результатів опозиції по всій Східній Україні.

У сусідньому окрузі наш кандидат показав за екзіт-полом +1%, офіційно ж лише –11%. Ціна адмінресурсу — така сама: рівно 12%...

P. P. S. — Олександре Вікторовичу, я знаю, як Вам важко! Тримайтеся! — Мені не важко, я в порядку… — Не перебивайте! Вам важко, але Ви тримайтеся ! (Гаразд, ОК: важко — то важко . Якщо треба…)

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі