Теми статей
Обрати теми

Від шеф-повара

Редакція БР
Колонка редактора

Портвейн національної єдності

(з авторського блогу на головній сторінці сайту sport.ua)

Ну, загалом, я намацав-таки точку єдності, що об’єднує абсолютно всіх. Такої єдності не було навіть за збірну України, не те що за окремі клуби.

Були різні погляди й щодо оцінки суддівства у цілком однозначних, здавалося б, ситуаціях, і щодо політики, ОІ, хокею, телеканалів, та мало що — адже чого тільки на цьому провокаційному блозі не обговорювалося. Але настільки явна єдність зустрілася вперше.

Розгнівані читачі пригадали мені все: багато цифр, часто закривав коментарі, обзивали ницим і підлим, а ті, хто знав телефон , ще й висилали обурені SMS.

Це я зовсім ненавмисне (не здогадуючись про наслідки) посмів, кажучи про Порту, мимохідь зухвало зачепити заразом і честь самого Портвейна.

Які вже тут жарти!

Образились навіть ті, хто вважає Портвейном давнє радянське яблучне вино «Золота осінь»!

Якби така сама єдність була при підтримці українських команд, ми були б найдружнішою країною у світі. Страшно порівнювати обговорення в інеті гри за честь України 4 кращих українських клубів з єдиним поривом на захист гидк... дивного й чудового напою.

Наскільки ж він нам дорожчий за одне одного...

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі