Теми статей
Обрати теми

Двома словами. У Києві загинув Сергій Чекашкін

Редакція БР
Новини

Машини смерті

У Києві загинув Сергій Чекашкін

У Києві внаслідок аварії загинули троє людей, одним з яких, за інформацією ЗМІ, є Сергій Чекашкін, директор департаменту фінансової політики Мінекономрозвитку. ДТП трапилася вночі 22 вересня й стала наслідком нелегальних гонок, повідомляє портал tvi.ua, інформує UBR.ua з посиланням на «Сьогодні».

На форумі сайту moto.kiev.ua очевидці пишуть, що автоперегони організували на вулиці Бажана, за Південним мостом.

«Організатори виходили в жилетах з паличками, схожими на даїшні, й зупиняли весь потік машин на вул. Бажана. І ганялися по 5–7 заїздів, пропустили машин 50 і знову перекривали. Пробка була дуже великою...»,— пишуть інтернет-користувачі.

Близько першої ночі там з’явилися автомобілі ДАІ, а тому організатори перегонів змушені були перебратися далі, на Бориспільську трасу.

Разом із Чекашкіним в автомобілі Dodge Viper SRT10 був ще пасажир, який знімав перегони на відео. Вони обидва загинули під час змагання із Ferrari. Нібито вже на фінішу їхній Dodge Viper ударився об відбійник і кілька разів перекинувся.

Коли на місце ДТП уже прибули медики, сталася ще одна трагедія. Так, на повній швидкості в карету швидкої допомоги врізався мотоцикліст, який теж загинув на місці.

38-річний Сергій Чекашкін очолював департамент фінансової політики Міністерства економічного розвитку та торгівлі. Він також входив до Наглядової ради Ощадбанку і Державної іпотечної установи. До осені 2010 року був заступником голови Державної податкової служби, де курирував, зокрема, питання відшкодування ПДВ.

До власного автопарку чиновника, який був активним учасником і організатором вуличних перегонів, крім Dodge Viper SRT10 (близько $160 тис.), на якому він розбився, входили ще кілька спортивних авто (Ford Mustang GT, Ford Mustang, Jeep Grand Cherokee SRT8 Hennesy, Nissan GT-R), а також кілька спортивних мотоциклів.

За матеріалами novostey.com

Від редакції «Бухгалтера»

Ми часто проводили спільні семінари, сперечалися, телефонували одне одному. Людина була небайдужа, життєлюб і оптиміст.

Земля пухом… Щирі співчуття.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі