Теми статей
Обрати теми

Від шеф-повара

Редакція БР
Колонка редактора

Чим зайняті ваші чоловіки:
 вся правда

Зазначу заздалегідь: цей текстзаголовок!) стосується читачки, у якої чоловік-вболівальник, причому футбольний.

Щоб допомогти відчути тему — кілька нюансів , корисних (на випадок чого) для підтримки розмови.

Бажаючих прибутково судити збитковий футбол стало так багато, що ввели додаткових суддів — за воротами , аби не заважали, яких зобов’язали стояти й мовчати, що б не трапилося.

Президент Чечні, яка іноді воює з Росією у складі Росії, у рідкісні хвилини перемир’я, коли на стадіоні не підривають Президентів Чечні, може відвести душу на тому самому стадіоні, ставши диктором й обізвавши арбітра «продажною козлом» — на радість телеглядачів, які на сам стадіон їхати побоялися.

Футбольні громадські організації стали забороняти урядам і судам втручатися в їхні справи, й ті дружно слухаються, а коли ці самі організації накладають не передбачені місцевим законодавством штрафи, їх дружно платять .

Такі самі штрафи накладають і тренери — нерідко перевищуючи в рази зарплати оштрафованих, але ті все одно залишаються найбагатшими з найманих працівників.

Усілякі академіки мріють, щоб їхні діти стали футболістами.

Нафтові магнати Росії — за підтримки її ж уряду — намагаються склеїти світ назад через футбол, жертвуючи на це мільярд то нафтодоларів, то нафтоєвро.

Хліб поступився місцем комп’ютерам, але видовище все одно залишилося. Футбол витримав навіть таке.

Доведеться витримати й вам.

Адже найщасливіша сім’я — це де чоловік і дружина вболівають за одну команду. Після перемог — саме в таких сім’ях повинні народжуватися геніальні діти. Грамотні жінки, до речі, знають: якщо переможе хто треба, то вночі вони це відчують, от і бажають перемоги всіма фібрами, які в них є. Так гартується стальнезалежно, між іншим, від віку.

Утім, обізнані люди розповідають, що ще крутіше ті рідкісні випадки, коли вболівають за різних. Подейкують, що після цього секс із підтекстом — це щось.

Бажаю всім, щоб футбол у будь-якому разі був корисним: перемогами — для душі й сек... серця, поразками — для характеру.

Але перемог нехай буде більше!

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі