Теми статей
Обрати теми

Майбутнє?

Редакція БР
Новини

Справа порятунку — справа рук

Лист Спілки підприємців малих,
середніх і приватизованих
підприємств України від 29.01.2013 р. № 47

Членам Ради, членам Спілки підприємців малих,
 середніх і приватизованих підприємств України,
 керівникам бізнес-асоціацій
та регіональних відділень Спілки

Шановні колеги!

Спілка підприємців малих, середніх і приватизованих підприємств України інформує Вас, що на сайті Міністерства фінансів України 15 січня 2013 року розміщений законопроект «Про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо справляння плати за землю)», положеннями якого передбачається збільшення розміру земельного податку для сільгоспвиробників, скасування нормативної оцінки землі станом на 1 липня 1995 року та пільг з земельного податку (http://www.minfin.gov.ua/control/uk/publish/article%3fart_id=361619&cat_id=42320).

З огляду на викладене просимо Вас до 10 лютого 2013 року, у разі Вашої зацікавленості, надати зауваження та пропозиції до тексту законопроекту (надається) на електронну адресу: office@smpu.kiev.ua.

Додаток: на 1 арк.*

* Не наведено. Див. вище посилання на сайт.— Ред.

З повагою,
Генеральний директор В. Биковець

 

— ЄП? Тож уРРОю!

— Не уРРою, а зарию!

— Може й зарию, але тебе — уРРОю!

Уряд планує зобов’язати всіх фізосіб-спрощенців
використовувати касові апарати

Мінфін вивчає можливість того, щоб зобов’язати платників I–III груп спрощеної системи оподаткування (фізосіб) використовувати касові апарати. Про це на умовах анонімності кореспонденту ЛІГАБізнесІнформ розповів представник парламентського комітету з питань податкової та митної політики.

 

Єдиний податок: гуснуть хмари

«Спільна справа»: Азаров готує скасування «спрощенки» для підприємців

Уряд готує скасування спрощеної системи оподаткування для підприємців у межах заходів із подолання бюджетного дефіциту, що виник уже на початку 2013 року. Про це заявив на брифінгу в Києві координатор Цивільного руху «Спільна справа» Олександр Данилюк, пише Gazeta.ua.

За його словами, на засіданні Кабінету Міністрів України 29 січня такі пропозиції вже були озвучені керівником Державного комітету з регуляторної політики та підприємництва* Михайлом Бродським.

* Насправді цей орган зараз називається Державною службою України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва.— Ред.

«Заяви Миколи Азарова про те, що він боїться отримати в результаті такого скасування новий Податковий Майдан, є не більш ніж спробою уникнути відповідальності за прийняття такого рішення і протести, які неминуче стануть наслідком цього,— пояснив Данилюк.— Микола Янович не знає інших методів розв’язання бюджетних проблем, окрім скорочення соціальних витрат і посилення податкового тиску на малий і середній бізнес. Тому він не бачить ліквідації «спрощенки» ніякої альтернативи».

glavnoe.ua

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі