Теми статей
Обрати теми

До уваги передплатників журналу «Бухгалтер»

Редакція БР
Довідкова інформація

Шановний читач!

Повідомляємо Вам, що з 1-го липня 2013 року журнал «Бухгалтер» Видавничого будинку «Фактор» припиняє своє існування як у друкованій, так і в електронній формі.

Розуміючи Вашу потребу в якісній професійній інформації та покладаючись на тривалі й довірливі стосунки, які, як ми сподіваємося, налагоджені між Вами та Видавничим будинком «Фактор», дозвольте нагадати Вам, що ми випускаємо низку висококваліфікованих і затребуваних видань у сфері оподаткування та бухгалтерського обліку, насамперед — газету «Податки та бухгалтерський облік». Пропоноване видання також має як друковану, так і електронну форму подання інформації.

При цьому, якщо Ви вже передплатили електронну версію видання «Бухгалтер» на друге півріччя 2013 року, ми пропонуємо Вам обрати будь-який зручний для Вас варіант:

— здійснити передплату електронної версії видання «Податки та бухгалтерський облік» або будь-якого іншого періодичного видання нашої професійної лінійки у відділі редакційної передплати Видавничого будинку «Фактор» за телефоном (057) 717-52-72;

— здійснити повернення коштів на суму оформленої передплати.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі