Теми статей
Обрати теми

Від шеф-повара

Редакція БР
Колонка редактора

Не показуйте дітям

Що потрібно знати із середньої школи?

Рабство скасували: в Америці давно, у нас — у 1861-му, потім — у 1917-му, а відновили на початку 90-х.

Анталія — в Туреччині, Хургада й Шарм-Ель- Шейх — у Єгипті, Канари — в Іспанії, але ліворуч від Африки, Гаваї далеко, дорого й там народився Обама .

7 × 8 = 56, 8 × 9 = 72, логарифм — степінь, інтеграл — сума , тетраедр — тригранник , паралелограм і трапеція — чотирикутники.

«Реве та стогне Дніпр широкий, човни з циганами жене» — після виділених приголосних в іншомовних словах «и», після решти — «і»; «феєрверк» кожен пише як хоче , а перед «але» ставиться кома.

Кілограм — це вага, кілометр — це відстань, кілобайт — це в комп’ютера, кіло — це тисяча, в якої три нулі, мега — це багато, гіга це дуже багато, міні — це мало, мікро це дуже мало.

Спирт — C2H5OH.

Менделєєв — автор таблиці, Пушкін«Євгенія Онєгіна», на Ньютона впало яблуко й він відкрив три закони, Шевченко — один поет, інший футболіст (або навпаки).

По-моєму, достатньо. Американці й цього — напевно не знають.

Решти — навчить життя.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі