Теми статей
Обрати теми

Щодо оплати праці керівників територіальних органів, апаратів апеляційних та місцевих судів, керівників структурних підрозділів апаратів судів

Лист Міністерства соціальної політики України від 20.05.2016 р. № 7291/0/14-16/13

Міністерство соціальної політики України розглянуло листа щодо оплати праці державних службовців територіальних органів, апаратів апеляційних та місцевих судів і повідомляє.

Згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 6 квітня 2016 р. № 292 «Деякі питання оплати праці державних службовців у 2016 році» (із змінами) до 4 групи оплати праці віднесені посади керівників територіальних органів, керівників апаратів апеляційних та місцевих судів, керівників структурних підрозділів апаратів судів, до 5 групи оплати праці віднесені посади заступників керівників територіальних органів, керівників апаратів апеляційних та місцевих судів, керівників структурних підрозділів апаратів судів, до 6 групи оплати праці віднесені посади керівників структурних підрозділів та їх заступників у складі територіальних органів, апаратів апеляційних та місцевих судів, структурних підрозділів апаратів судів.

Отже, розміри посадових окладів державних службовців територіальних органів Державної судової адміністрації, апаратів апеляційних та місцевих судів визначаються з урахуванням зазначеного віднесення та примітки 4 до додатка 1 до постанови Кабінету Міністрів України від 6 квітня 2016 р. № 292 (із змінами).

Водночас зазначаємо, що листи Міністерства не є нормативно-правовими актами, за своєю природою вони носять інформаційний, роз’яснювальний та рекомендаційний характер і не повинні встановлювати нових правових норм.

Заступник Міністра — керівник апарату В. Іванкевич

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі