Теми статей
Обрати теми

Роз’яснення Національного агентства України з питань державної служби «Щодо використання результатів тестування кандидатами на зайняття вакантної посади державної служби під час проходження конкурсу, оголошеного 18 червня 2018 року і пізніше (крім кандидатів на зайняття посад фахівців з питань реформ)» від 22.06.2018 р. № 52р/з

Роз’яснення Національного агентства України з питань державної служби від 22.06.2018 р. № 52р/з

Відповідно до пункту 3 частини третьої статті 13 Закону України «Про державну службу» НАДС роз’яснює.

Кабінетом Міністрів України 10 травня 2018 року прийнято постанову № 374 «Про внесення змін до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби», яка набрала чинності 18 червня 2018 року.

Пунктом 37 Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року № 246 (зі змінами), передбачено, що у разі участі кандидата в інших конкурсах, результати тестування можуть використовуватися протягом шести місяців з дня його проходження.

З метою використання попередніх результатів тестування кандидат зобов’язаний з’явитися під час проходження етапу тестування для надання доступу адміністратору до результатів тестування, визначених за допомогою програмного забезпечення, шляхом надання можливості оформити відповідний звіт у порядку, передбаченому абзацами другим і третім пункту 34 цього Порядку.

Зважаючи на викладене, кандидат, який бажає скористатися будь-яким попереднім результатом тестування (протягом шести місяців), під час проходження тестування має зайти в автоматизовану систему тестування та роздрукувати відповідний звіт. Для цього кандидату слід ввести логін та пароль, який він використовував раніше при проходженні відповідного тестування.

У разі відсутності такого логіна та пароля, рекомендуємо кандидатам завчасно звертатися до державних органів, у яких відбувалось тестування, з метою повторного їх отримання.

У подальшому рекомендуємо кандидатам зберігати логін і пароль для доступу до автоматизованої системи тестування впродовж шести місяців з дати проходження тестування.

Також звертаємо увагу, що служба управління персоналом державного органу, в якому проводиться конкурс, не зобов’язана володіти інформацією щодо логіна і пароля, який використовувався кандидатом раніше.

У разі виникнення запитань щодо відновлення логіна та пароля, рекомендуємо службам управління персоналом звертатися до НАДС. При зверненні просимо надавати наступну інформацію: прізвище, ім’я, по батькові кандидата, категорію посади державної служби, на зайняття якої претендував кандидат, та дату проходження тестування, результати якого він бажає використати.

Голова К. О. Ващенко

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі