Теми статей
Обрати теми

Фестиваль «Дитятко» збільшує призовий фонд номінації «Місцеве самоврядування — це ми!» у П’ЯТЬ разів!

Дягілев В., начальник відділу по роботі з громадськістю та ЗМІ Харківської обласної ради, виконавчий директор Міжнародного дитячого телевізійного фестивалю «Дитятко»
Кожен з нас мріє жити в заможній та успішній країні, мати європейський рівень життя, бути впевненим у майбутньому. Водночас одна людина просто чекає на зміни, інша — навпаки, сама ініціює та реалізує такі зміни. Номінація «Місцеве самоврядування — це ми!» і заснована, щоб знаходити та підтримувати найбільш активних, талановитих, чутливих до перетворень та новацій, допитливих та наполегливих.

П’ять років тому оргкомітет Міжнародного дитячого телевізійного фестивалю «Дитятко» спільно з Радою Європи заснували спеціальну номінацію «Місцеве самоврядування — це ми!». В кожній програмі, що надходить на конкурс, міститься безліч ідей: як покращити шкільне життя, прикрасити рідне село чи місто, зробити його охайнішим тощо.

Небайдужість учасників до життя своїх громад, бажання перетворити власні населені пункти у місця, де затишно й комфортно жити, їх активність та ініціативність, любов до рідного краю спонукали збільшити призовий фонд у П’ЯТЬ разів!

Можливість відвідати Штаб-квартиру Ради Європи (м. Страсбург, Франція), ознайомитись з діяльністю цієї поважної міжурядової організації та взяти участь у її заходах, поспілкуватись з молоддю інших країн у 2016 році отримають не лише автори роботи-переможця, а й автори робіт, що посядуть 2 та 3 місця:

1 Місце — Диплом, Кубок, запрошення 4 авторів роботи-переможця до Штаб-квартири Ради Європи;

2 Місце — Диплом, запрошення 3 авторів роботи до Штаб-квартири Ради Європи;

3 Місце — Диплом, запрошення 2 авторів роботи до Штаб-квартири Ради Європи.

Крім того, у 2016 році у номінації «Місцеве самоврядування — це ми!» запроваджено додаткову почесну нагороду — Приз глядацьких симпатій, студія-володар якого отримає електронні гаджети з логотипом Ради Європи.

Усі фіналісти також будуть запрошені до Києва на церемонію нагородження переможців щорічного національного конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування» 2016 року.

Обов’язкова умова для участі у номінації «Місцеве самоврядування — це ми!»виконання конкурсної роботи авторами шкільного віку, дитячою студією, гуртком тощо або у співпраці з ними.

Розкажіть у своїх роботах про місцеве самоврядування у вашій громаді.

Ви можете запропонувати власне бачення завдань та можливостей місцевого самоврядування. Не варто боятися цього — почніть розмову з простого:

— Самоврядування: що ми знаємо про це?

— Самоврядування: як це працює?

— Самоврядування: що ми можемо зробити для цього? Як збільшити участь молоді у вирішенні питань місцевого значення, розбудові своїх громад?

— Самоврядування: як удосконалити? Як сьогодні відбувається реформування місцевого самоврядування в Україні? Які успіхи досягнуто? Що ви знаєте про добровільне об’єднання та співробітництво громад?

Термін приймання заявок — до 30 червня 2016 року.

Доведіть, що молодь спроможна бути провідником реформ в Україні та будувати своє майбутнє!

Умови участі у конкурсі та додаткова інформація — на офіційному сайті Міжнародного дитячого телевізійного фестивалю «Дитятко» (http://fest.dytiatko.org.ua).

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі