Теми статей
Обрати теми

Повноваження аудиторської служби: проведено семінар-практикум у Чугуєві

Федченко Л., головний редактор, юрист
14 квітня представники редакції газети «Місцеве самоврядування» відвідали Чугуївську міську раду Харківської області на запрошення Чугуївського міського голови Галини Мінаєвої та провели семінар-практикум на тему «Повноваження Державної аудиторської служби України під час здійснення аудитів та інспектувань на рівні місцевих бюджетів». Доповідали — спеціаліст у сфері права Михайло Макієнко та аналітик Видавничого будинку «Фактор», адвокат Анастасія Сербіна. У цій публікації розповімо стисло про проведений нами захід.

До участі у семінарі-практикумі були запрошені бухгалтери, головні бухгалтери та керівники відокремлених структурних підрозділів Чугуївської міської ради, комунальних підприємств міста — розпорядники та одержувачі бюджетних коштів. Програма заходу охоплювала широкий спектр питань, пов’язаних з повноваженнями Державної аудиторської служби України під час здійснення її фахівцями аудитів та інспектувань, зокрема на рівні місцевих бюджетів.

img 1

У ході семінару-практикуму були висвітлені такі теми:

1

правовий статус Державної аудиторської служби України

2

повноваження Державної аудиторської служби України

3

поняття та порядок проведення аудиту

4

поняття та порядок проведення інспектування

5

«правильна» поведінка під час перевірки Державною аудиторською службою України

6

судова практика з питань проведення Державною аудиторською службою України аудитів та інспектувань

Тренери надали практичні поради щодо особливостей спілкування зі співробітниками Державної аудиторської служби України, перевірки правильності оформлення документів, що надають їм право проведення аудиту чи інспектування, тощо.

img 2

img 3

Якщо у вас виникла потреба у проведенні для ваших працівників семінарів, тренінгів чи навчань з питань застосування органами місцевого самоврядування законодавства в окремих сферах їх діяльності, звертайтеся в редакцію на електронну пошту: l.fedchenko@id.factor.ua

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі