Теми статей
Обрати теми

Щодо професії «Фахівець з публічних закупівель»

Лист Мінекономіки б/н

Відповідно до Класифікатора професія «Фахівець з публічних закупівель» (код 2419.2) належить до класифікаційного розділу «Професіонали» (професійне 2-ге угрупування «Професіонали у сфері маркетингу, ефективності господарської діяльності, раціоналізації виробництва, інтелектуальної власності та інноваційної діяльності»). Для посад розділу «Професіонали» визначено вимоги повної вищої освіти та чотирирівневе кваліфікаційне категоріювання (без категорії, I та II категорії, провідний).

Таким чином, для посади «Фахівець з публічних закупівель» можуть бути застосовані кваліфікаційні категорії «провідний», «I категорія», «II категорія».

Лист розміщено на офіційному сайті Мінекономіки за посиланням: www.me.gov.ua/Documents/Detail?lang=uk-UA&id=3f0603a3-a738-4c07-a716-4fd01e742aad&title=SCodoProfesiiFakhivetsZPublichnikhZakupivel

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі