Теми статей
Обрати теми

Актуальне запитання. Щодо визначення кодів економічної класифікації видатків бюджету

Укрпошта при оформленні передплати періодичних видань надає ДОГОВІР та РАХУНОК на передплату. При формуванні рахунку на передплату періодичних видань Укрпошта вказує найменування газет чи журналів, кількість місяців передплати, а також вартість ПОСЛУГ з приймання передплати цих видань, в кінці — загальна сума по передплаті, тобто все в одному рахунку. Працівники казначейства не беруть в роботу такий Договір та Рахунок, мотивуючи тим, що сама передплата — це КЕКВ 2210, а послуги з приймання передплати — це КЕКВ 2240, що треба два Договори та два Рахунки. Будь ласка, роз’ясніть, за яким КЕКВ оплачувати послуги з передплати, якщо вартість їх зазначенв в одному рахунку.

Відповідь була надана Державною казначейською службою України (далі — Казначейство) у листі від 29.11.2022 № 15-12-12/17045.

Отже…

Передплатіть, щоб відкрити доступ до матеріалів Я вже
logo PRO PRO-доступ Необмежений доступ до всіх закритих матеріалів сайту без реклами
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі