Теми статей
Обрати теми

Деякі питання виготовлення та оформлення паспорта громадянина України в умовах воєнного стану

Постанова КМУ від 21.06.2022 № 707

Відповідно до статті 121 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», Указу Президента України від 24 лютого 2022 року № 64 «Про введення воєнного стану в Україні» Кабінет Міністрів України постановляє:

Установити, що:

у період дії воєнного стану та протягом трьох місяців з дня його припинення або скасування виготовлення бланка паспорта громадянина України, зразок і технічний опис якого затверджені постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 року № 302 «Про затвердження зразка бланка, технічного опису та Порядку оформлення, видачі, обміну, пересилання, вилучення, повернення державі, визнання недійсним та знищення паспорта громадянина України» (Офіційний вісник України, 2015 р., № 40, ст. 1188, № 101, ст. 3477; 2016 р., № 87, ст. 2829), здійснюється без внесення засобів кваліфікованого електронного підпису до безконтактного електронного носія, що міститься в паспорті громадянина України;

видача паспорта громадянина України, оформленого з використанням бланка паспорта громадянина України, виготовленого відповідно до абзацу другого цієї постанови, здійснюється без внесення до безконтактного електронного носія, що міститься у паспорті громадянина України, засобів кваліфікованого електронного підпису та засобів шифрування;

паспорт громадянина України, оформлений та виданий з використанням бланка паспорта громадянина України, виготовленого відповідно до абзацу другого цієї постанови, є чинним протягом строку, на який його було видано, та не підлягає обов’язковому обміну.

Прем’єр-міністр України Д. ШМИГАЛЬ

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі