Теми статей
Обрати теми

Про початок навчального року під час дії правового режиму воєнного стану в Україні

Постанова КМУ від 24 червня 2022 року № 711

Відповідно до підпункту 2 пункту 21 розділу X «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про повну загальну середню освіту» Кабінет Міністрів України постановляє:

1. Установити тривалість 2022/23 навчального року з 1 вересня 2022 року по 30 червня 2023 року.

2. Обласним та Київській міській військовим адміністраціям разом із засновниками закладів освіти забезпечити організацію початку навчального року залежно від безпекової ситуації в кожній окремій адміністративно-територіальній одиниці.

3. Ця постанова набирає чинності одночасно з набранням чинності Законом України від 19 червня 2022 року № 2315-ІХ «Про внесення зміни до розділу Х «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про повну загальну середню освіту» щодо врегулювання окремих питань освітньої діяльності в умовах воєнного стану» та застосовується виключно під час дії правового режиму воєнного стану.

Прем’єр-міністр України Д. ШМИГАЛЬ

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі