Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Пенсії по інвалідності збільшаться на коефіцієнт зростання середньомісячної зарплати

Редакція ПБО
Новини від 28.02.2007 р. № 9

Пенсії по інвалідності збільшаться на коефіцієнт зростання середньомісячної зарплати

Згідно з

постановою правління Фонду соцстраху від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань «Про перерахування сум щомісячних страхових виплат застрахованим особам (членам їх сімей) з 1 березня 2007 року» від 28.02.2007 р. № 9 необхідно провести з 1 березня 2007 року перерахування сум щомісячних страхових виплат застрахованим особам (членам їх сімей) на коефіцієнт зростання середньомісячної заробітної плати в галузях національної економіки, який за 2006 рік склав 1,183.

Перерахування здійснюється протягом місяця з дня отримання органами зазначеного Фонду від органів Пенсійного фонду інформації про розмір пенсії по інвалідності внаслідок нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання. Потерпілим, які не одержують зазначеної вище пенсії, перерахування проводиться в місячний строк.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі