Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Хто здійснює авторський та технічний нагляд під час будівництва об’єкта архітектури

Редакція ПБО
Новини від 11.07.2007 р. № 903

Хто здійснює авторський та технічний нагляд під час будівництва об’єкта архітектури

 

Постановою від 11 липня 2007 р. № 903

Кабмін затвердив Порядок здійснення авторського нагляду під час будівництва об’єкта архітектури та Порядок здійснення технічного нагляду під час будівництва об’єкта архітектури, якими визначено механізм здійснення відповідно авторського та технічного нагляду під час будівництва об’єкта архітектури (нового будівництва, реконструкції, реставрації, капітального ремонту будівель і споруд, а також технічного переоснащення діючих підприємств).

Авторський нагляд здійснюється

архітектором — автором проекту об’єкта архітектури, іншими розробниками затвердженого проекту або уповноваженими особами відповідно до законодавства та договору із замовником (забудовником) протягом усього періоду будівництва і передбачає контроль за відповідністю будівельно-монтажних робіт проекту.

Технічний нагляд здійснюють

особи, які мають виданий відповідно до законодавства архітектурно-будівельною атестаційною комісією кваліфікаційний сертифікат.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі