Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Визначено індекси розцінок для розрахунку виконання деяких видів будівельних робіт

Редакція ПБО
Новини від 26.11.2007 р. № 331

Визначено індекси розцінок для розрахунку виконання деяких видів будівельних робіт

 

Наказом Міністерства регіонального розвитку та будівництва «Про затвердження індексу для визначення розміру плати за виконання робіт» від 26.11.2007 р. № 331

затверджено індекс розцінок для визначення розміру плати за виконання робіт, зазначених у таблицях Базових показників вартості проектно-вишукувальних та інших робіт з надання платних послуг замовникам, затверджених постановою колегії Держбуду УРСР від 26.06.91 р. № 24, у розмірі 3,69 .

Крім того,

наказом Міністерства регіонального розвитку та будівництва «Про затвердження індексу для визначення розміру плати за виконання робіт» від 26.11.2007 № 332 затверджено індекс розцінок для обчислення розміру плати за видачу архітектурно-планувального завдання та технічних умов щодо інженерного забезпечення об’єкта архітектури, які визначено Порядком надання архітектурно-планувального завдання та технічних умов щодо інженерного забезпечення об’єкта архітектури та визначення розміру плати за їх видачу, затвердженого постановою КМУ від 20.12.99 р. № 2328, у розмірі 4,37.

Накази набули чинності

21 грудня 2007 року.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі