Теми статей
Обрати теми

Внески до Фонду «безробіття» сплачуються один раз на місяць у день отримання коштів на оплату праці

Редакція ПБО
Лист від 27.10.2006 р. № 676/020/99-06

Внески до Фонду «безробіття» сплачуються один раз на місяць у день отримання коштів на оплату праці

Лист Міністерства праці та соціальної політики України від 27.10.2006 р. № 676/020/99-06

 

На ваш лист із приводу сплати страхових внесків до Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття у разі виплати працівникам підприємства заробітної плати за першу половину місяця (аванс) повідомляємо.

Порядок сплати страхових внесків здійснюється згідно із Законом України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття» (п. 3 ст. 17) та Інструкцією про порядок обчислення і сплати внесків на загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття та обліку їх надходження до Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття, затвердженою наказом Міністерства праці та соціальної політики України від 18.12.2000 р. № 339 і зареєстрованою в Міністерстві юстиції України 16.01.2001 р. за № 30/5221, зі змінами (пп. 5.6 п. 5), якими передбачено, що

роботодавці та застраховані особи сплачують страхові внески один раз на місяць у день отримання роботодавцями в установах банків коштів на оплату праці*.

* Докладніше див. матеріал на с. 35.

Прим. ред.

Директор Департаменту політики державного соціального страхування
Т. Антоненко

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі