Теми статей
Обрати теми

Мінагрополітики знову внесено зміни в порядок визначення платників ФСП

Редакція ПБО
Лист від 31.01.2007 р. № 1753/7/15-0717

Мінагрополітики знову внесено зміни в порядок визначення платників ФСП

Лист Державної податкової адміністрації України від 31.01.2007 р. № 1753/7/15-0717*

(витяг)

 

Державна податкова адміністрація України повідомляє, що

до наказу Мінагрополітики України від 12 січня 2007 року № 6 «Про затвердження Методичних рекомендацій для визначення питомої ваги доходу від реалізації продукції сільського та рибного господарства власного виробництва та продуктів її переробки в загальній сумі валового доходу підприємства за попередній звітний (податковий) рік» (далі — Методичні рекомендації) внесено зміни, які затверджені наказом Мінагрополітики України від 29 січня 2007 року № 54.

Зокрема,

доповнено форму Розрахунку питомої ваги доходу від реалізації сільськогосподарської продукції власного виробництва та продуктів її переробки в загальній сумі валового доходу за 200_ рік, яка є додатком до Методичних рекомендацій.

Сільськогосподарські підприємства для набуття і підтвердження статусу платника ФСП самостійно заповнюють форму Розрахунку питомої ваги і подають його разом із Податковим розрахунком суми ФСП до органів державної податкової служби за своїм місцезнаходженням та за місцем розташування земельних ділянок.

Тому для правильності визначення питомої ваги доходу, отриманого від реалізації сільгосппродукції власного виробництва та продуктів її переробки у загальній сумі валового доходу підприємства, та переходу сільськогосподарських товаровиробників на сплату ФСП у 2007 році ДПА України просить

терміново довести зміни до наказу Мінагрополітики України від 12 січня 2007 року № 6 до підпорядкованих органів державної податкової служби.

<...>

* Див. коментар на с. 12.

Прим. ред.

Заступник голови Я. Янушевич

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі