Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Змінено порядок проведення індексації грошових доходів населення

Редакція ПБО
Новини від 11.07.2007 р. № 913

Змінено порядок проведення індексації грошових доходів населення

 

Згідно зі змінами, унесеними

постановою КМУ «Про внесення змін до Порядку проведення індексації грошових доходів населення» від 11.07.2007 р. № 913 індексації, зокрема, підлягають державна соціальна допомога, що виплачується особам, які не мають права на пенсію, щомісячне довічне грошове утримання, що виплачується інвалідам замість пенсії; грошове забезпечення осіб рядового та начальницького складу, посадових осіб митної служби; допомога для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку, допомога на дітей самотнім матерям, що надаються в мінімальному розмірі.

Обчислення індексу споживчих цін (індексу інфляції) для проведення індексації пенсій особам, які отримали право на її призначення, державної соціальної допомоги особам, які не мають права на пенсію, та інвалідам, щомісячного довічного грошового утримання, що виплачується замість пенсії, здійснюється починаючи з місяця, в якому їх призначено.

Постанова набере чинності з дня офіційної публікації.

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі