Теми статей
Обрати теми

Інструкція щодо заповнення форми Оголошення про проведення попередньої кваліфікації, затверджені розпорядженням Антимонопольного комітету України від 20 червня 2006 р. № 217-р

Редакція ПБО
Інструкція від 12.04.2007 р. № 138-p

Затверджено розпорядженням Антимонопольного комітету України від 20 червня 2006 р. № 217-р

Інструкція

щодо заповнення форми Оголошення про проведення попередньої кваліфікації

Зареєстровано в Міністерстві юстиції України
1 серпня 2006 р. за № 902/12776

(

із змінами і доповненнями, внесеними розпорядженням Антимонопольного комітету України від 12 квітня 2007 року
№ 138-р
)

 

1. Оголошення подається лише стосовно одного окремого предмета закупівлі, що зазначається у пункті 3 Оголошення.

2. Оголошення готується державною мовою, засвідчується печаткою замовника.

3.

Щодо пункту 1 Оголошення

Джерело фінансування закупівлі визначається відповідно до абзацу п’ятого статті 1 Закону України «Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти». Розмір бюджетного призначення або очікувана вартість закупівлі зазначається у гривнях (цифрами та словами).

4.

Щодо пункту 2 Оголошення

Замовник визначається відповідно до абзаців другого і третього статті 1 Закону України «Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти». При цьому замовником вважається суб’єкт, тендерний комітет якого проводить попередню кваліфікацію.

У підпункті 2.3 Оголошення зазначаються найменування населеного пункту, району, адміністративно-територіального суб’єкта (область, Автономна Республіка Крим, місто Київ або Севастополь), вулиця, номер будинку, поштовий індекс.

5. Щодо пункту 3 Оголошення

Предмет закупівлі визначається у порядку, затвердженому Міжвідомчою комісією з питань державних закупівель.

У разі поділу предмета закупівлі на частини (лоти) замовник повинен зазначати назву кожної окремої частини предмета закупівлі та їх кількість

.

6.

Щодо пункту 4 Оголошення

Потрібно зазначити, яким найголовнішим кваліфікаційним вимогам повинні відповідати учасники. Кваліфікаційні вимоги зазначаються у стислій формі відповідно до статті 15 Закону України «Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти».

7.

Щодо пункту 5 Оголошення

Потрібно зазначити найменування населеного пункту, району, адміністративно-територіального суб’єкта (область, Автономна Республіка Крим, місто Київ або Севастополь), вулицю, номер будинку, поштовий індекс та спосіб (особисто або поштою) отримання у замовника кваліфікаційної документації.

8.

Щодо пункту 6 Оголошення

Потрібно зазначити найменування населеного пункту, району, адміністративно-територіального суб’єкта (область, Автономна Республіка Крим, місто Київ або Севастополь), вулицю, номер будинку, поштовий індекс, куди мають подаватися та де будуть розкриватися кваліфікаційні пропозиції, а також їх кінцевий тер-мін (число, місяць, рік, час) подання. Строк подання кваліфікаційних пропозицій установлюється не менше 15 календарних днів з дати опублікування оголошення про попередню кваліфікацію.

9.

Щодо пункту 7 Оголошення

Замовник може зазначити вимогу про надання іншої необхідної інформації, якщо така вимога є обґрунтованою.

Державний уповноважений
М. Бараш

App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі