Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Розроблено Положення про контроль якості аудиторських послуг

Редакція ПБО
Новини від 27.09.2007 р. № 182/4

Розроблено Положення про контроль якості аудиторських послуг

 

Рішенням Аудиторської палати України «Про затвердження Положення з національної практики контролю якості аудиторських послуг 1 «Організація аудиторськими фірмами та аудиторами системи контролю якості аудиторських послуг» від 27.09.2007 р. № 182/4

затверджено зазначене Положення і визначено, що до 1 жовтня 2008 року аудиторські фірми та аудитори, які займаються аудиторською діяльністю індивідуально як фізичні особи — підприємці, зобов’язані розробити політику і процедури контролю якості аудиторських послуг відповідно до вимог зазначеного Положення.

Починаючи з

1 жовтня 2010 року для виконання завдань з обов’язкового аудиту, а також завдань з аудиту фінансової звітності державних підприємств та установ аудиторські фірми і аудитори, які займаються аудиторською діяльністю індивідуально як фізичні особи — підприємці, зобов’язані отримати підтвердження Аудиторської палати про відповідність системи контролю якості аудиторських послуг до вимог затвердженого Положення.

Рішення набуло чинності

1 жовтня 2007 року.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі