Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Затверджено порядок ліцензування імпорту товарів

Редакція ПБО
Новини від 14.09.2007 р. № 302

Затверджено порядок ліцензування імпорту товарів

 

Наказом Мінекономіки «Про затвердження нормативно-правових актів щодо ліцензування імпорту товарів та внесення змін до Порядку розгляду заявок на видачу ліцензій у сфері нетарифного регулювання зовнішньоекономічної діяльності в Міністерстві економіки України» від 14.09.2007 р. № 302

затверджено Положення про порядок ліцензування імпорту товарів, форми ліцензії на імпорт товарів, заявки на отримання такої ліцензії, а також Інструкції з їх заповнення.

Відповідно до

Положення видачу ліцензій здійснює відділ нетарифного регулювання Мінекономіки або, у межах наданих повноважень, уповноважені органи АРК, відповідні підрозділи обласних, Київської та Севастопольської міських держадміністрацій на підставі відповідної заявки суб’єкта ЗЕД та документів, визначених у п. 2 Положення.

Ліцензія видаватиметься зі строком дії, який не перешкоджає здійсненню суб’єктом ЗЕД імпорту, у тому числі з віддалених місць, і відповідає умовам зовнішньоекономічного договору (контракту).

Наказ набуває чинності

через 45 днів з дня офіційного опублікування.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі