Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Затверджено Ліцензійні умови провадження турдіяльності

Редакція ПБО
Новини від 11.09.2007 р. № 111/55

Затверджено Ліцензійні умови провадження турдіяльності

 

Спільним

наказом Держпідприємництва, Мінкультури і туризму України «Про затвердження Ліцензійних умов провадження туроператорської та турагентської діяльності» від 11.09.2007 р. № 111/55 затверджено нові Ліцензійні умови, положення яких відповідають чинній редакції Закону України «Про туризм» від 18.11.2003 р.
№ 1282-IV.

Установлено, що використовувати у своїй назві слова «туроператор» і «турагент» може тільки суб’єкт господарювання, що отримав відповідну ліцензію. Для цього необхідно звертатися з відповідною заявою встановленого зразка (туроператорам — згідно з додатком 1, турагентам — згідно з додатком 2 до Ліцензійних умов).

Ліцензійними умовами, зокрема, установлено: організаційні вимоги до ліцензіатів; загальні вимоги до службового приміщення для провадження туроператорської та турагентської діяльності; кваліфікаційні вимоги до кадрового складу працівників туроператора та турагента; загальні вимоги до укладення договорів при здійсненні туристичної діяльності; вимоги до фінансового забезпечення відповідальності суб’єктів туристичної діяльності.

Наказ набув чинності

9 жовтня 2007 року.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі