Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Критерії оцінки підприємств, до товарів яких може застосовуватися процедура електронного декларування

Редакція ПБО
Новини від 08.08.2007 р. № 669

Критерії оцінки підприємств, до товарів яких може застосовуватися процедура електронного декларування

 

Наказом Держмитслужби «Про затвердження Порядку визначення підприємств, до товарів яких може застосовуватися процедура електронного декларування» від 08.08.2007 р. № 669

визначено критерії оцінки, яким мають відповідати підприємства, до товарів яких може застосовуватися процедура електронного декларування, а саме:

— посадові особи підприємства не притягувалися до кримінальної відповідальності за контрабанду або до адміністративної відповідальності за порушення митних правил, або з дня накладення останнього стягнення на посадову особу такого підприємства минув рік;

— підприємство здійснює зовнішньоекономічну діяльність, пов’язану з переміщенням товарів через митний кордон України, протягом принаймні одного року, який передує моменту здійснення оцінки підприємства.

— підприємство уклало договір з Держмитслужбою про надання посадовим особам митних органів права безперешкодного доступу до фінансових та банківських документів підприємства, що стосуються переміщення товарів та транспортних засобів через митний кордон України, після закінчення митних процедур та пропуску товарів і транспортних засобів через митний кордон України.

— до підприємства не застосовано спеціальних санкцій, передбачених ст. 37 Закону України «Про зовнішньоекономічну діяльність» від 16.04.91 р. № 959-XII.

Для включення підприємства до відповідного

Реєстру підприємств, до товарів яких може застосовуватися процедура електронного декларування, необхідно подати до митного органу, у зоні діяльності якого воно перебуває, заяву. До заяви має додаватися копія облікової картки суб’єкта ЗЕД, завірена печаткою підприємства.

Наказ набуває чинності через

10 днів після офіційного опублікування.
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі