Теми статей
Обрати теми

Новини законодавства. Затверджено нові форми статзвітності

Редакція ПБО
Новини від 10.07.2007 р. № 204

Затверджено нові форми статзвітності

 

Наказом Держкомстату «Про затвердження форм державних статистичних спостережень зі статистики цін» від 10.07.2007 р. № 204

затверджено форми статистичних спостережень за змінами цін та тарифів, що набувають чинності з 01.01.2008 р.: № 1-ціни (буд) «Звіт про ціни придбання матеріальних ресурсів у будівництві»; № 1-ціни (пром) «Звіт про ціни виробників промислової продукції»; № 1-ТІ «Середні ціни та індивідуальні індекси цін на споживчі товари»; № 1-ПІ «Середні ціни та індивідуальні індекси цін і тарифів на послуги»; № 1-тариф (зв’язок) «Звіт про тарифи на послуги зв’язку для підприємств, установ, організацій»; № 1-тариф (мобіл) «Звіт про тарифи на послуги мобільного зв’язку для підприємств, установ, організацій» та інші.

Крім того,

наказом Держкомстату від 25.07.2007 р. № 248 затверджено форми статистичної звітності у сфері роздрібної торгівлі та ресторанного господарства, а саме: № 7-торг «Звіт про наявність торгової мережі та мережі ресторанного господарства»; № 12-торг «Про наявність і використання торгової мережі на ринках і реалізацію сільськогосподарської продукції на них»; № 1-торг «Звіт про товарооборот»; № 1-торг (нафтопродукти) «Про продаж світлих нафтопродуктів»; № 3-торг «Звіт про продаж і запаси товарів у торговій мережі та мережі ресторанного господарства»; № А «Бланк обліку продажу сільгосппродуктів і худоби на міських ринках» вибіркового обстеження продажу сільгосппродуктів на міських ринках; № 2 «Бланк щомісячної реєстрації цін на міському ринку» вибіркового обстеження продажу сільгосппродуктів на міських ринках.

Цим наказом також затверджено форми

первинної облікової документації вибіркового обстеження продажу сільгосппродуктів на міських ринках: № 3 «Блокнот обліку розмірів продажу сільгосппродуктів на міському ринку»; № 4 «Блокнот реєстратора цін на міському ринку».
App
Завантажуйте наш мобільний додаток Factor

© Factor.Media, 1995 -
Всі права захищені

Використання матеріалів без узгодження з редакцією заборонено

Ознайомитись з договором-офертою

Приєднуйтесь
Адреса
м. Харків, 61002, вул. Сумська, 106а
Ми приймаємо
ic-privat ic-visa ic-visa

Ми використовуємо cookie-файли, щоб зробити сайт максимально зручним для вас та аналізувати використання наших продуктів та послуг, щоб збільшити якість рекламних та маркетингових активностей. Дізнатися більше про те, як ми використовуємо ці файли можна тут.

Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі